Blå Lagune
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Green Peel

Ny hud på 5 dager.

En medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst

Green Peel Fresh-Up

Green Peel Fresh-Up er den mildeste av metodene, men mer effektiv enn man skule tro. Dette er en vinner som en vanlig hudbehandling. Passer for de som ønsker å se fantastisk ut like etter og samtidig få den beste anti-age effekt. Den perfekte "party peel".

En Fresh Up er en idéell forebygging for å beskjempe tidlig aldring og tap av elasitet i huden. Brukes av de mest sensitive for å styrke hudbarrieren samt for de som ikke tåler syrepeelinger. Har god effekt på pigmentering, store porer og akne.

Behandlingen er også idéell som tilvenning/test til dypere Green Peel.

Denne behandlingen blir populært kalt "party peel" ettersom den er perfekt når man ønsker en strålende hud til spesielle anledninger.

Green Peel Fresh Up er en optimal hudpleiebehandling for de som ønsker en god hudhelse fra tidlig alder.

Forventet reaksjon:

Rød glød, lett prikking ved berøring, sjelden flassing

Anbefaling:

Etter behandling anbefales Dr. med. Schrammek effektive hudpleieserie for å trygge og forsterke resultatet.

 

Green Peel Energy

 

 

Green Peel Classic

Den opprinnelige Green Peel behandlingen som hele serien er bygget på. Kjent for: "Ny hud på 5 dager". En stor suksess i mer enn 50 land over 50 år har gitt bevis på at synlige hudproblemer kan gi fornyet hud, uten skadelige kjemikalier og kosmetik kirurgi.

En optimal antirynke behandling som løser konkrete hudproblemer på minimun av tid. 

En vevoppstrammende spesialbehandling som forbedrer og bekjemper ujevn, grov hud, tap av elasitet, rynker, store porer, akne og arr er en realitet som absolutt kan oppfylles ved hjelp av hudens egne ressurser.

i motsettning til syrepeelinger kan Green Peel utføres på kropp.

Allerede etter 5 dager ses tydelige resulteter med ny og forbedret hudoverflate. Men de endelige resultatene ses etter ca 28 dager.

Forventet reaksjon:

Rødhet, varme og stikking. Flassingen starter etter 3-4 dager. Mange tar behandlingen torsdag ettermiddag og flasser i helgen. Ikke alle flasser, men det påvirker ikke den største effekten. Minimun tid etter hver Green Peel Classic: 4-6 uker.

Antallet behandlinger for ønsket resultat må vurderes hos hver enkel kunde, utifra hudproblem.

Betingelse for å ta Green Peel Classic er at kunden bruker hjemmeproduktene og følger de forhåndsreglene som blir gitt skriftlig.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke