Green Peel

NATURLIG PEELING

En trygg medisinsk utarbeidet peeling med synlig resultat på minimum av tid

God treningsøkt

På samme måte som for resten av kroppen, trenger huden kontinuerlig trening. Green peel® gir huden en kontinuerlig treningsøkt. Den optimaliserer alle hudens funksjonerinnerst til ytterst. En fullstendig hudfornyelse. Metoden brukes individuelt, og er for alle hudtyper, til og med for de sensitive. I motsetning til andre peeligmetoder, kan green peel® brukes på hele kroppen.

Uren hud

Samtidig som peelingen fjerner tiltettninger/døde hudceller i de øverste hudlag, er urterne sterkt antibakterielle og antiinflammatoriske. Derfor gir behandlingen optimale resultater på uren hud og akne.

Etter peeling

Ettersom huden i etterkant av peelingen er i en restitusjonsfase, er huden ekstra sensitiv. Det er dermed viktig hvilke produkter som påføres huden i etterkant av en green peel®. For å øke effekten å unngå uønskede reaksjoner har dr. Med. Christine schrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.

Green Peel(R) Fresh Up - Myk Peel

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Denne behandlingen er for alle som ønsker litt mer enn en vanlig hudpleiebehandling. Resultatet er strålende hud, perfekte partypeel, bedre opptak av aktive ingredienser, forebyggelse av aldring, forbedring av uren hud og generell hud forbedring.

Green Peel(R) Energy - Aktiv Peel

Vitalitet og regenererende KICK for huden. Huden får umiddelbar energi. En god intensiv behandling for hud som trenger fornyelse og dypere antirynke. Aktivisering av blodsirkulasjonen og stoffskiftet gir huden en merkbar glød og forbedring av konkrete hudproblem.

Classic Peel - Total Fornyelse

Fullstendig hudfornyelse brukt i over 50 år i over 50 land. Mange mennesker med klart synlige hudproblemer ønsker fornyet hud uten skadelige kjemikalier og uten kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige Green Peel Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek-Drusio har bevist dette i mange år.

– EN TRYGG VEI TIL OPTIMAL HUDHELSE

GREEN PEEL® PÅ TOPP MED 50 ÅRS ERFARING

Behandlingen har vunnet førstpris for beste spesialbehandling 4. Året på rad av beauty forum readers choice awaed 2009/2010 & 2011/2012 in special treatment. En medisinsk utarbeidet peeling av hudlege dr. Med. Christine schrammek i tyskland.

BESTE PROBLEMLØSER

Green peel® naturlig peeling – et naturlig hudpleiekonsept uten bivirkninger. Green peel® er den beste problemløser for alle hudtyper og alle aldersgrupper. Høsten 2011/2012 vant de også pris for beste problemløser for sensitiv hud med kremen dr. Med. Christine Schrammek Derma Cosmetics Sensiderm stress Protect Cream.

FOREBYGGENDE

Green peel® naturlig peeling bekjemper aldring, forbedrer hudkvaliteten og stimulerer hudens fornyelse på en naturlig måte. Med deres nye inndelingen bruker stadig flere behandlingen forebyggende – før huden eldes og hudproblemer oppstår.

GREEN PEEL® NATURLIG PEELING ER POPULÆR VERDEN OVER

Produkterne blir brukt av leger, sykepleiere og hudterapeuter i over 50 land og etterspørselen er voksende. En av de mest kjente er dr. Flemming i beverly hills. Han behandler angelina jolie, paris hilton og nicole kidman.